Recomandat
Expirat

Voucher Flanco | 300 Lei la iPhone 15 Pro Max

Flanco
Voturi0
Vezi oferta
IPHONE300
Voturi0
Vezi oferta
IPHONE300


Pasiona╚Ťii de tehnologie au ocazia s─â economiseasc─â 300 de lei la achizi╚Ťia noului iPhone 15 Pro Max, datorit─â unei promo╚Ťii oferite de Flanco. Acest model de iPhone vine cu un design ├«mbun─ât─â╚Ťit, fiind construit dintr-un material ceramic rezistent la zg├órieturi ╚Öi lovituri. Ecranul Super Retina XDR ofer─â imagini mai clare ╚Öi mai luminoase, ideal pentru orice tip de activitate, de la vizionarea filmelor p├ón─â la gaming.

Inov├ónd ├«n continuare, Apple a inclus ├«n iPhone 15 Pro Max cel mai nou chipset A17, care asigur─â performan╚Ťe superioare ╚Öi eficien╚Ť─â energetic─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â. Aceasta se traduce prin rularea f─âr─â probleme a aplica╚Ťiilor solicitante ╚Öi a jocurilor cu grafic─â avansat─â.

Camera este un alt punct forte al acestui model, cu tehnologii noi care permit capturarea de imagini clare ╚Öi detaliate, chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii de lumin─â sc─âzut─â. Aceste ├«mbun─ât─â╚Ťiri fac din iPhone 15 Pro Max o alegere excelent─â pentru entuzia╚Ötii fotografiei.

Aceast─â ofert─â este o ╚Öans─â excelent─â pentru cei care doresc s─â se bucure de cele mai recente inova╚Ťii ale Apple la un pre╚Ť mai accesibil. Voucherul oferit de Flanco aduce iPhone 15 Pro Max mai aproape de iubitorii de gadgeturi, combin├ónd tehnologia de ultim─â or─â cu oportunitatea de economisire semnificativ─â.

eVOUCHER
Logo