Recomandat
Expirat

Samsung Galaxy S24 Ultra | Precomand─â eMAG

eMAG

Samsung a lansat oficial noul s─âu flagship, Galaxy S24 Ultra, care este acum disponibil pentru precomand─â la eMAG, unul dintre cele mai mari magazine online din Rom├ónia. Acest nou model promite s─â redefineasc─â experien╚Ťa utilizatorilor cu tehnologie de ultim─â or─â ╚Öi caracteristici inovatoare.

Designul Galaxy S24 Ultra este rafinat ╚Öi modern, av├ónd un ecran Dynamic AMOLED de 6.8 inch care ofer─â culori vii ╚Öi un contrast impresionant. Rezolu╚Ťia 4K ╚Öi rata de re├«mprosp─âtare de 120Hz transform─â fiecare vizualizare ├«ntr-o experien╚Ť─â captivant─â.

La capitolul performan╚Ť─â, noul chipset Exynos, ├«mpreun─â cu 12GB RAM, asigur─â o performan╚Ť─â fluid─â ╚Öi rapid─â. Spa╚Ťiul de stocare de 256GB sau 512GB ofer─â suficient loc pentru toate aplica╚Ťiile, jocurile ╚Öi media preferate.

Camera este unul dintre punctele forte ale Galaxy S24 Ultra. Cu un sistem quad-camera, inclusiv un senzor principal de 108MP, camera ultra-wide, teleobiectiv ╚Öi un senzor de ad├óncime, acest telefon este perfect pentru fotografia╚Ťiile profesionale ╚Öi videografie.

Bateria de 5000mAh asigur─â o durat─â de via╚Ť─â extins─â, iar tehnologia de ├«nc─ârcare rapid─â permite utilizatorilor s─â se reconecteze rapid la activit─â╚Ťile lor. Galaxy S24 Ultra ruleaz─â pe cea mai recent─â versiune de Android ╚Öi include Samsung DeX, care permite o experien╚Ť─â de tip desktop conect├ónd telefonul la un monitor. De asemenea, include ├«mbun─ât─â╚Ťiri ale securit─â╚Ťii ╚Öi func╚Ťii AI avansate.

Pentru cei interesa╚Ťi s─â fie printre primii care pun m├óna pe acest dispozitiv inovator, eMAG ofer─â posibilitatea de precomand─â. Beneficiile precomenzii pot include reduceri speciale, accesorii gratuite sau livrare prioritar─â.

Samsung Galaxy S24 Ultra este mai mult dec├ót un smartphone; este un portal c─âtre viitorul tehnologiei mobile. Cu caracteristici de top, performan╚Ť─â excep╚Ťional─â ╚Öi un design elegant, este un must-have pentru orice entuziast de tehnologie. Precomanda╚Ťi-l acum la eMAG pentru a fi printre primii care experimenteaz─â aceast─â minune tehnologic─â.

eVOUCHER
Logo