Gratuit

Mostre Gratuite Sephora | Cum s─â le ob╚Ťii

Sephora

Dac─â iube╚Öti produsele de frumuse╚Ťe ╚Öi te bucuri de experien╚Ťa cump─âr─âturilor la Sephora, atunci cu siguran╚Ť─â vei aprecia ╚Öi faptul c─â po╚Ťi ob╚Ťine mostre gratuite ale produselor tale preferate. Sephora ofer─â o varietate de mostre pentru clien╚Ťii s─âi, ├«n func╚Ťie de valoarea comenzii tale.

Mostrele gratuite de la Sephora sunt mici cantit─â╚Ťi ale produselor de frumuse╚Ťe, cum ar fi parfumuri, creme, machiaje sau produse de ├«ngrijire a pielii. Aceste mostre ├«╚Ťi ofer─â oportunitatea de a testa produsele ├«nainte de a decide s─â le cumperi ├«n m─ârimea lor normal─â. De asemenea, sunt o modalitate minunat─â de a descoperi noi produse ╚Öi branduri ├«n portofoliul Sephora.

Ob╚Ťinerea mostrelor gratuite de la Sephora este foarte u╚Öoar─â. Tot ce trebuie s─â faci este s─â faci o comand─â pe site-ul oficial al Sephora, sephora.ro. Cu toate acestea, trebuie s─â ╚Ťii cont de valoarea comenzii tale pentru a stabili c├óte mostre gratuite prime╚Öti.

  • 5 mostre gratuite pentru o comand─â cu o valoare de cel pu╚Ťin 500 de lei.
  • 3 mostre gratuite pentru o comand─â cu o valoare de cel pu╚Ťin 150 de lei.
  • 2 mostre gratuite pentru o comand─â cu o valoare de cel pu╚Ťin 100 de lei.
  • o mostr─â gratuit─â pentru o comand─â cu o valoare mai mic─â de 99 de lei.

Este important de men╚Ťionat c─â aceste mostre gratuite sunt oferite ├«n limita stocului disponibil. Astfel, dac─â esantioanele pe care le-ai selectat nu sunt disponibile ├«n momentul plas─ârii comenzii, personalul Sephora va include altele ├«n comanda ta, astfel ├«nc├ót s─â te po╚Ťi bucura totu╚Öi de experien╚Ťa de a testa noi produse.

Pentru a alege mostrele gratuite pe care dore╚Öti s─â le prime╚Öti cu comanda ta, trebuie s─â urmezi c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli:

  1. Adaugă produsele dorite în coșul de cumpărături de pe site-ul Sephora.
  2. Acceseaz─â co╚Öul de cump─âr─âturi pentru a vedea op╚Ťiunea de a ad─âuga mostre gratuite.
  3. Selectează mostrele dorite din lista disponibilă sau din categoriile de produse pe care le preferi (cum ar fi parfumuri, produse de machiaj sau îngrijirea pielii).

A╚Öadar, acum ╚Ötii cum s─â ob╚Ťii mostre gratuite de la Sephora ├«n func╚Ťie de valoarea comenzii tale. Este o modalitate excelent─â de a testa produse noi ╚Öi de a experimenta cu diferite produse de frumuse╚Ťe ├«nainte de a te angaja ├«n achizi╚Ťii mai mari. Nu uita s─â verifici regulat site-ul Sephora pentru a vedea ce mostre noi ╚Öi produse interesante sunt disponibile. Acum, bucur─â-te de experien╚Ťa de frumuse╚Ťe oferit─â de Sephora ╚Öi f─â-╚Ťi colec╚Ťia personal─â de produse de ├«nalt─â calitate.

eVOUCHER
Logo