Revolut

Categorii
  • Toate
  • Oferte
  • Vouchere
  • Reduceri
Recomandat
17
Revolut | Deschide un cont online acum
Ofertă
Gestionarea finanțelor personale a devenit mai simplă și mai accesibilă datorită soluțiilor inovatoare precum Revolut. Revolut reprezintă o platformă financiară revoluționară care oferă ...
Crează-ți un cont Revolut și vei primi 3 luni premium Gratuit!
Vezi mai multe

Revolut este o aplicație bancară cu sediul în Regatul Unit, care oferă servicii financiare digitale pentru utilizatorii săi din întreaga lume. Compania a fost fondată în 2015 de antreprenorii Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko și a devenit rapid populară în Europa, cu peste 16 milioane de utilizatori în prezent.

Revolut oferă o gamă largă de servicii financiare, inclusiv un cont bancar personal, un card de debit Mastercard sau Visa, transferuri de bani internaționale, asigurare medicală de călătorie și criptomonede. Utilizatorii pot deschide conturi în mai multe valute și pot efectua schimburi valutare la rate de schimb în timp real, fără taxe suplimentare.

Una dintre caracteristicile interesante ale Revolut este posibilitatea de a efectua transferuri internaționale de bani în timp real, fără taxe suplimentare. Utilizatorii pot trimite bani către alte persoane care au conturi Revolut, indiferent de locul în care se află acestea. În plus, utilizatorii pot utiliza cardul Revolut pentru a face cumpărături și pentru a retrage bani din ATM-uri în întreaga lume, la rate de schimb avantajoase.

Revolut are, de asemenea, un sistem de securitate puternic, care include autentificare cu două factori și posibilitatea de a bloca și debloca cardurile în timp real, prin intermediul aplicației. Utilizatorii pot, de asemenea, seta limite pentru cheltuieli și retrageri în numerar, pentru a controla mai bine bugetul personal.

Deși Revolut este o aplicație relativ nouă, aceasta a reușit să câștige încrederea utilizatorilor datorită serviciilor sale inovatoare și a abordării sale progresiste în ceea ce privește finanțele personale. Compania a primit, de asemenea, recunoaștere în industria bancară, prin obținerea de licențe bancare în Regatul Unit și Lituania, precum și prin parteneriate cu companii precum Mastercard și Visa.

Revolut este o aplicație bancară digitală care oferă o gamă largă de servicii financiare, incluzând transferuri internaționale de bani, criptomonede și asigurări de călătorie. Cu peste 16 milioane de utilizatori la nivel mondial, Revolut a reușit să câștige încrederea utilizatorilor prin serviciile sale inovatoare și abordarea sa progresistă în ceea ce privește finanțele personale.

eVOUCHER
Logo