Coduri de reducere & vouchere MetaWealth

  • Toate
  • Oferte
  • Vouchere
  • Reduceri

MetaWealth reprezintă viitorul investițiilor, fiind accesibil tuturor. Este o platformă de investiții Web3 care vă oferă posibilitatea de a deține fracțiuni din proprietăți imobiliare care generează venit pasiv. Scopul principal al MetaWealth este de a construi o comunitate informată de investitori, democratizând acumularea de avere prin investiții durabile în active reale.

Cum funcționează MetaWealth?

Prin utilizarea tehnologiei blockchain, MetaWealth permite divizarea proprietăților imobiliare în fracții digitale, cunoscute sub numele de token-uri. Aceste token-uri pot fi cumpărate și deținute de investitori, oferindu-le o parte proporțională din veniturile generate de proprietate. Astfel, chiar și cu o investiție mică, oricine poate beneficia de avantajele pieței imobiliare.

Procesul de Tokenizare MetaWealth

După ce proprietățile sunt evaluate de către evaluatorii terți independenți, acestea sunt achiziționate de MetaWealth și tokenizate folosind tehnologia blockchain. Aceste active tokenizate sunt apoi divizate în fracțiuni mai mici, un proces numit "fractionalization", care permite achiziționarea lor la un preț accesibil. Cu ajutorul unui manager de active gestionat de MetaWealth, proprietatea este închiriată și se începe colectarea veniturilor înainte ca aceasta să fie oferită public pe aplicație. În final, activele sunt divizate în fracțiuni individuale de €100 și sunt disponibile pentru utilizatori în aplicație.

Avantajele MetaWealth:

  1. Accesibilitate: Prin oferirea posibilității de a investi în fracții din proprietăți imobiliare, MetaWealth face piața imobiliară accesibilă unui număr mult mai mare de oameni.
  2. Diversificare: Investitorii pot alege să investească în diferite proprietăți din diverse locații, asigurându-se astfel o diversificare a portofoliului lor.
  3. Transparență: Fiind bazată pe tehnologia blockchain, toate tranzacțiile sunt înregistrate și verificabile, oferind un nivel ridicat de transparență și securitate.
  4. Venit Pasiv: Deținătorii de token-uri beneficiază de venituri pasive generate de proprietățile în care au investit, fără a fi nevoie să se implice în administrarea acestora.

Care sunt beneficiile investitorilor MetaWealth?

Investitorii se pot aștepta la un ROI estimat între 5-7% pe an datorită chiriei colectate, care este returnată regulat sub formă de venit din investiții. Pe termen lung, investitorii pot beneficia și de aprecierea naturală a activelor, adică creșterea valorii pe care noile active tind să o experimenteze pe piață.

Cum să investești pe MetaWealth?

Investiția cu MetaWealth este un proces simplu și direct. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația și să ai un card de credit valid. După înregistrare, alimentezi contul cu suma pe care dorești să o investești și achiziționezi o fracțiune (sau mai multe) din activele care te interesează.

eVOUCHER
Logo