Coduri de reducere & vouchere carVertical

Categorii
 • Toate
 • Oferte
 • Vouchere
 • Reduceri
Recomandat
1
20%
Voucher
carVertical se poziționează ca un aliat de nădejde pentru orice potențial cumpărător de vehicule. Utilizând tehnologia blockchain, platforma oferă rapoarte detaliate și transparente despre istoricul ...
Vezi oferta
Afișează cod
Recomandat
0
20%
Voucher
carVertical reprezintă o resursă valoroasă pentru oricine dorește să cumpere un vehicul second-hand. Prin furnizarea de rapoarte detaliate bazate pe verificarea VIN (Vehicle Identification Number), ...
Verifică
Verifică
Vezi mai multe
✂️ Cod reducere carVertical20%
🛒 CategoriiAuto-Moto
🏷️ PromoțiiIn mod regulat
✉️ Reducere la abonare newsletterDa
🎁 Card cadouNu
⏳ Ultima actualizare12 martie 2024

carVertical este o platformă inovatoare care oferă servicii de verificare a istoricului vehiculelor, ajutând cumpărătorii de mașini să facă alegeri informate și sigure. Prin utilizarea tehnologiei blockchain, carVertical aduce transparență în istoricul vehiculelor, oferind acces la informații detaliate despre accidente anterioare, kilometraj, utilizări anterioare, și multe altele.

Ce este un raport carVertical?

Un raport carVertical este un document detaliat care oferă o privire de ansamblu asupra istoricului complet al unui vehicul. Acesta este generat prin analizarea unei baze de date extinse, care include informații din registrele naționale de vehicule, baze de date ale asigurătorilor, ateliere de reparații, și alte surse. Raportul include detalii precum istoricul accidentelor, verificarea kilometrajului, istoricul inspecțiilor tehnice, și multe altele, oferind o imagine clară a stării actuale și a trecutului vehiculului.

Rapoartele carVertical sunt accesibile online și pot fi obținute prin introducerea numărului de identificare al vehiculului (VIN) pe site-ul carVertical. Aceste rapoarte sunt esențiale pentru oricine este interesat să cumpere un vehicul second-hand, deoarece oferă o garanție a transparenței și a fiabilității informațiilor.

Cum să folosești un raport carVertical?

Utilizarea unui raport carVertical este un proces simplu și direct. Iată pașii de urmat:

 1. Obține numărul VIN al vehiculului: Acest număr unic este esențial pentru generarea raportului și poate fi găsit în documentația vehiculului sau gravat pe caroserie.
 2. Accesează site-ul carVertical: Intră pe site-ul oficial carVertical și introdu numărul VIN în câmpul dedicat pentru a începe căutarea.
 3. Achiziționează raportul: După introducerea numărului VIN, vei fi direcționat către o pagină unde poți achiziționa raportul. Plata se poate face prin diverse metode, inclusiv card de credit sau PayPal.
 4. Consultă raportul: Odată ce plata a fost procesată, vei avea acces imediat la raportul detaliat al vehiculului, pe care îl poți consulta online sau îl poți descărca în format PDF.

Beneficiile utilizării unui raport carVertical includ:

 • Evitarea cumpărării unui vehicul cu probleme ascunse: Prin verificarea istoricului vehiculului, poți evita achiziționarea unei mașini care a fost implicată ĂŽn accidente grave sau care are probleme mecanice nedeclarate.
 • Negocierea unui preț mai bun: Cu informațiile detaliate din raport, poți negocia prețul de cumpărare al vehiculului având dovezi concrete despre starea acestuia.
 • Încredere și liniște sufletească: Cunoașterea istoricului complet al vehiculului îți oferă liniștea sufletească că ai făcut o alegere informată și sigură.

carVertical reprezintă o resursă valoroasă pentru oricine este pe piața unui vehicul second-hand. Prin oferirea unui acces ușor la informații detaliate și verificate despre istoricul vehiculelor, carVertical ajută la creșterea transparenței în piața auto și la protejarea cumpărătorilor de posibilele capcane.

Alte magazine
1001cosmetice4FstoreAbout YouAdictivAgodaAliExpressAltexAmazonAnswearAtlas NaviBershkaBestValueBijuBOXBinanceBoltBonprixBookingBookZoneBrastyCărtureșticarVerticalCCCCroppCupioCyber FolksdEpurtatDMDormiproDouglasDr. MaxDyFashionDysonEden BoutiqueElefanteMAGEnebaePantofievoMAGF64Farmacia TeiFarmasiFarmecFashion DaysFlancoFlip.roFloriaFootshopGlovoH&MHelp NetHouseIabiletInpuffJOOMKalapodLancomeLensaLibrexLibrisLila RossaLiteraMarionnaudMatHausMaxi PetMeiaMelkiorMezoniModivoMohitoMultiversXMYPROTEINNails UpNalaNeakaisaNeverseaNichiduțăNorielNotinoOlfactivOtterPandoraParfimoPC GaragePicadiliPink PandaPrestoPRMProcosmeticQuickMobileReginaldRevolutSabonSamsungSephoraSevichSHEINSinsaySizeerSOLESomproductSport VisionSportisimoSpring FarmaStradivariusTeilorTemuTravelminitVexioVivantisVOYOWatch ShopZafulZalandoZaraZoniaZoot
eVOUCHER
Logo