Coduri de reducere & vouchere Beach Please

Categorii
  • Toate
  • Oferte
  • Vouchere
  • Reduceri
Recomandat
30
25%
Ofert─â
Profită acum de 25% reducere la biletele Beach, Please 2024!În vara anului 2024, Costineștiul va fi gazda celui mai mare festival de cultură urbană din Europa de Est - Beach, Please! Cu o durată ...
Vezi mai multe
Ôťé´ŞĆ Cod reducere Beach Please15%
­čŤĺ┬áCategoriiEvenimente
­čĆĚ´ŞĆ┬áPromo╚ŤiiIn mod regulat
ÔĆ│┬áUltima actualizare6 iulie 2024

Festivalul Beach Please este un eveniment de referin╚Ť─â pentru iubitorii de muzic─â ╚Öi distrac╚Ťie de pe litoralul rom├ónesc. Desf─â╚Öurat anual, acest festival aduce laolalt─â arti╚Öti interna╚Ťionali ╚Öi locali de top, oferind participan╚Ťilor o experien╚Ť─â de neuitat pe nisipul fierbinte al M─ârii Negre.

Ce este Festivalul Beach Please?

Festivalul Beach Please este un eveniment muzical de mare amploare, care se desf─â╚Öoar─â pe plajele ├«nsorite ale Rom├óniei. Cu un line-up diversificat ce include genuri muzicale variate, de la electronic─â ╚Öi pop, p├ón─â la rock ╚Öi hip-hop, festivalul atrage anual mii de participan╚Ťi din ├«ntreaga ╚Ťar─â ╚Öi din str─âin─âtate. Scena spectaculoas─â, luminile str─âlucitoare ╚Öi atmosfera vibrant─â creeaz─â un cadru perfect pentru distrac╚Ťie ╚Öi relaxare.

Line-up și Artiști

La fiecare edi╚Ťie, Festivalul Beach Please se m├óndre╚Öte cu un line-up impresionant. Arti╚Öti renumi╚Ťi din ├«ntreaga lume urc─â pe scena principal─â, oferind spectacole live de neuitat. Pe l├óng─â numele mari ale muzicii interna╚Ťionale, festivalul pune accent ╚Öi pe promovarea arti╚Ötilor locali, oferindu-le acestora oportunitatea de a c├ónta ├«n fa╚Ťa unui public numeros ╚Öi diversificat.

Activit─â╚Ťi ╚Öi Experien╚Ťe

Pe l├óng─â muzica de calitate, Festivalul Beach Please ofer─â o gam─â larg─â de activit─â╚Ťi pentru participan╚Ťi. De la ateliere de crea╚Ťie ╚Öi activit─â╚Ťi sportive, la zone de relaxare ╚Öi spa╚Ťii de m├óncare gourmet, festivalul asigur─â distrac╚Ťie pentru toate gusturile. Standurile de m├óncare ╚Öi b─âutur─â sunt deservite de restaurante ╚Öi baruri locale, oferind o selec╚Ťie variat─â de preparate culinare ╚Öi b─âuturi r─âcoritoare.

Loca╚Ťie ╚Öi Acces

Festivalul se desf─â╚Öoar─â pe una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului rom├ónesc, oferind participan╚Ťilor nu doar muzic─â ╚Öi distrac╚Ťie, ci ╚Öi peisaje de vis. Accesul la festival este facilitat printr-o infrastructur─â bine pus─â la punct, cu op╚Ťiuni variate de transport public ╚Öi privat. De asemenea, organizatorii pun la dispozi╚Ťie ╚Öi op╚Ťiuni de cazare pentru to╚Ťi participan╚Ťii, de la campinguri ╚Öi hosteluri, la hoteluri de lux.

Cum s─â Participi

Participarea la Festivalul Beach Please este simpl─â. Biletele pot fi achizi╚Ťionate online, pe site-ul oficial al festivalului, dar ╚Öi de la diverse puncte de v├ónzare fizice. Exist─â diferite tipuri de bilete disponibile, de la bilete de o zi, la abonamente pentru ├«ntreaga durat─â a festivalului. Pentru a beneficia de pre╚Ťuri mai avantajoase, este recomandat s─â achizi╚Ťiona╚Ťi biletele din timp, av├ónd ├«n vedere c─â acestea se epuizeaz─â rapid.

Ghid de Supravie╚Ťuire la Festival

Pentru o experien╚Ť─â c├ót mai pl─âcut─â la Festivalul Beach Please, iat─â c├óteva sfaturi utile:

  1. Hidratarea: Asigura╚Ťi-v─â c─â be╚Ťi suficiente lichide pentru a v─â men╚Ťine hidrata╚Ťi ├«n timpul evenimentului.
  2. Protec╚Ťie solar─â: Folosi╚Ťi crem─â de protec╚Ťie solar─â ╚Öi purta╚Ťi p─âl─ârii sau ╚Öepci pentru a v─â proteja de soarele puternic.
  3. Confort: Purta╚Ťi haine ╚Öi ├«nc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, adecvate pentru temperaturile ridicate ╚Öi pentru nisip.
  4. Siguran╚Ť─â: Fi╚Ťi aten╚Ťi la bunurile personale ╚Öi respecta╚Ťi regulile de siguran╚Ť─â impuse de organizatori.

Festivalul Beach Please este mai mult dec├ót un simplu festival de muzic─â; este o adev─ârat─â experien╚Ť─â de via╚Ť─â, care combin─â muzica, distrac╚Ťia ╚Öi relaxarea ├«ntr-un cadru idilic. Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei escapade pline de energie ╚Öi momente de neuitat, Festivalul Beach Please este destina╚Ťia perfect─â pentru vara aceasta. Nu rata╚Ťi ocazia de a face parte dintr-o aventur─â spectaculoas─â pe litoralul rom├ónesc!

eVOUCHER
Logo