Exclusiv
Expirat

Happy Flip SHEIN – Câștigă 120€ în aplicația SHEIN

SHEIN
Voturi+29
Voturi+29

SHEIN, una dintre cele mai populare aplicații de modă și shopping online, aduce o nouă provocare incitantă pentru utilizatori. Cu o oportunitate de câștiga 120€ în aplicație, prin adunarea de diamante, acest concurs este o ocazie ideală de a-ți completa garderoba cu cele mai recente tendințe. În acest articol, vă vom prezenta cum puteți participa, cum puteți acumula diamante și cum să vă maximizați șansele de a câștiga.

Pentru a intra în competiție, trebuie să descărcați și să accesați aplicația SHEIN pe dispozitivul dvs. mobil. După aceea, creați un cont sau conectați-vă la cel existent. Odată ce sunteți logat, veți găsi în aplicație secțiunea dedicată concursului „Happy Flip 120€”. Aici veți găsi toate informațiile necesare și opțiunile disponibile pentru a aduna diamante.

Pentru a acumula diamante prețioase, trebuie să îndepliniți diferite task-uri specifice în aplicație. De exemplu, puteți fi invitat să vizualizați o anumită pagină cu produse SHEIN timp de cel puțin 15 secunde. În plus, puteți câștiga diamante prin completarea unor sarcini suplimentare, cum ar fi adăugarea de produse în coșul de cumpărături, plasarea de comenzi sau participarea la sondaje de feedback.

Invită-ți prietenii și câștigă mai multe diamante: Un aspect interesant al acestui concurs este că poți invita prietenii să participe și tu vei câștiga diamante suplimentare pentru fiecare prieten care se alătură competiției. Așadar, împărtășește entuziasmul tău cu prietenii și oferă-le o oportunitate de a câștiga și ei!

Cum să-ți maximizezi șansele de câștig: Pentru a crește șansele de a câștiga premiul în valoare de 120€, este important să fii activ în aplicație și să aduni cât mai multe diamante posibil. Planifică-ți timpul în așa fel încât să îndeplinești regulat task-urile disponibile și să explorezi secțiunile SHEIN, întrucât acestea ar putea conține sarcini suplimentare pentru a câștiga diamante.

De asemenea, asigură-te că inviți cât mai mulți prieteni să participe, deoarece fiecare prieten însemnă mai multe diamante pentru tine. Comunicați-le beneficiile concursului și încurajați-i să descarce și să se alăture competiției pentru șansa de a câștiga premiul în bani.

Concursul SHEIN este o ocazie excelentă de a-ți îmbunătăți garderoba cu cele mai recente tendințe de modă. Prin îndeplinirea diferitelor task-uri și invitarea prietenilor să participe, poți acumula diamante valoroase pentru a-ți crește șansele de a câștiga premiul în valoare de 120€. Descarcă aplicația SHEIN, implică-te în concurs și lasă-ți creativitatea să se exprime prin achiziții fabuloase!

eVOUCHER
Logo