Recomandat

Bolt – Cod Reducere 20 Lei la prima curs─â

Bolt
Voturi-94
Vezi oferta
Afișează cod
Voturi-94
Vezi oferta
Afișează cod

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei modalit─â╚Ťi rapide ╚Öi sigure de a v─â deplasa prin ora╚Ö, atunci nu trebuie s─â c─âuta╚Ťi mai departe dec├ót Bolt! Aceast─â aplica╚Ťie de transport v─â ofer─â acces la ╚Öoferi profesioni╚Öti care v─â pot transporta rapid ╚Öi confortabil ├«n orice zon─â din ora╚Öul dvs.

╚śi acum, ca s─â v─â facem oferta ╚Öi mai tentant─â, v─â oferim un cod de reducere Bolt care v─â permite s─â economisi╚Ťi 20 de lei la prima dvs. curs─â! Este o oportunitate fantastic─â de a experimenta serviciile Bolt la un pre╚Ť avantajos ╚Öi de a v─â bucura de o deplasare f─âr─â stres.

Pentru a beneficia de aceast─â ofert─â, trebuie doar s─â introduce╚Ťi codul de reducere Bolt atunci c├ónd solicita╚Ťi o curs─â prin aplica╚Ťie. ├Än momentul ├«n care introduce╚Ťi codul de reducere, ve╚Ťi primi o reducere automat─â de 20 de lei, care va fi aplicat─â la prima dvs. curs─â. Este at├ót de simplu!

Dar aceast─â ofert─â este valabil─â doar pentru o perioad─â limitat─â de timp, a╚Öa c─â nu a╚Ötepta╚Ťi prea mult! Desc─ârca╚Ťi aplica╚Ťia Bolt gratuit din App Store sau Google Play Store, crea╚Ťi un cont ╚Öi ad─âuga╚Ťi o metod─â de plat─â valid─â. Apoi, solicita╚Ťi o curs─â ╚Öi introduce╚Ťi codul de reducere Bolt pentru a economisi 20 de lei la prima dvs. curs─â. Este o oportunitate fantastic─â de a beneficia de un serviciu de transport de ├«ncredere la un pre╚Ť avantajos.

eVOUCHER
Logo