Recomandat
Expirat

Binance | Câștigă Recompense BTC și o Tesla Model Y

Binance

Binance, una dintre cele mai mari platforme de tranzac╚Ťionare cripto din lume, a lansat o nou─â provocare captivant─â pentru utilizatorii s─âi, oferindu-le ╚Öansa de a c├ó╚Ötiga recompense impresionante ├«n Bitcoin (BTC) ╚Öi chiar o Tesla Model Y. Aceast─â ini╚Ťiativ─â vine ca parte a angajamentului Binance de a oferi valoare ad─âugat─â comunit─â╚Ťii sale prin promo╚Ťii inovatoare ╚Öi oportunit─â╚Ťi de c├ó╚Ötig.

Provocarea se desf─â╚Öoar─â ├«n dou─â componente principale: Predic╚Ťia zilnic─â a pre╚Ťului BTC ╚Öi Provocarea s─âpt─âm├ónal─â Tesla. ├Än cadrul predic╚Ťiei zilnice, participan╚Ťii sunt invita╚Ťi s─â estimeze pre╚Ťul contractului perpetuu BTCUSDT la ora 14:00 UTC. Aceast─â provocare zilnic─â ofer─â oportunitatea de a c├ó╚Ötiga 0,05 BTC, recompens├ónd acurate╚Ťea ╚Öi promptitudinea predic╚Ťiilor. Cu un num─âr impresionant de participan╚Ťi ├«n fiecare rund─â, competi╚Ťia este acerb─â, dar ╚Öi extrem de atractiv─â pentru entuzia╚Ötii cripto.

Pe l├óng─â provocarea zilnic─â, Binance ridic─â miza cu Provocarea s─âpt─âm├ónal─â Tesla. Participan╚Ťii care ├«ndeplinesc anumite sarcini primesc un „Bilet de aur”, care le ofer─â ╚Öansa de a c├ó╚Ötiga o Tesla Model Y ├«n fiecare s─âpt─âm├ón─â. Selec╚Ťia c├ó╚Ötig─âtorului se bazeaz─â pe o metod─â unic─â de aliniere a numerelor de bilete cu ultima valoare hash pe BNB Beacon Chain, ad─âug├ónd un element de suspans ╚Öi emo╚Ťie competi╚Ťiei.

Pentru a participa, utilizatorii trebuie s─â fie eligibili pentru tranzac╚Ťionarea Binance Futures ╚Öi s─â respecte termenii ╚Öi condi╚Ťiile promo╚Ťiei, care includ restric╚Ťii bazate pe jurisdic╚Ťie ╚Öi cerin╚Ťe legale ╚Öi de reglementare. Este important de men╚Ťionat c─â conturile secundare nu sunt considerate participan╚Ťi individuali, iar tranzac╚Ťiile pe orice contract Futures COIN-M sau USDÔôł-M sunt considerate tranzac╚Ťii eligibile.

Binance ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica sau impune restric╚Ťii suplimentare ├«n ceea ce prive╚Öte accesarea ╚Öi utilizarea serviciilor de tranzac╚Ťionare Binance Futures, asigur├óndu-se c─â promo╚Ťia se desf─â╚Öoar─â ├«ntr-un mod echitabil ╚Öi transparent. De asemenea, platforma subliniaz─â importan╚Ťa de a revendica recompensele ├«n termenul stabilit ╚Öi de a respecta procedurile pentru r─âscump─ârarea cupoanelor sau a premiilor.

Aceast─â promo╚Ťie reprezint─â o oportunitate fantastic─â pentru comunitatea Binance de a-╚Öi testa cuno╚Ötin╚Ťele ╚Öi strategiile de tranzac╚Ťionare, ├«n timp ce au ╚Öansa de a c├ó╚Ötiga premii valoroase. Cu un amestec de analiz─â, noroc ╚Öi strategie, participan╚Ťii pot explora dinamica pie╚Ťei cripto ╚Öi pot experimenta emo╚Ťia competi╚Ťiei, toate acestea ├«n timp ce fac parte dintr-una dintre cele mai inovatoare comunit─â╚Ťi de tranzac╚Ťionare din lume.

eVOUCHER
Logo