Recomandat

Beach Please 2024 | 25% Reducere la Bilete

Iabilet

Profit─â acum de 25% reducere la biletele Beach, Please 2024!

├Än vara anului 2024, Costine╚Ötiul va fi gazda celui mai mare festival de cultur─â urban─â din Europa de Est – Beach, Please! Cu o durat─â de patru zile ╚Öi patru nop╚Ťi, festivalul promite s─â ofere o experien╚Ť─â unic─â de muzic─â ╚Öi distrac╚Ťie pe plaj─â.

Pentru a celebra acest eveniment special, organizatorii au decis s─â ofere o reducere de 25% la biletele achizi╚Ťionate ├«n perioada de presale. Aceast─â reducere este o oportunitate excelent─â pentru to╚Ťi fanii muzicii ╚Öi evenimentelor culturale s─â participe la unul dintre cele mai a╚Öteptate festivaluri din Europa de Est, la un pre╚Ť accesibil.

Pe parcursul celor patru zile ╚Öi nop╚Ťi de festival, participan╚Ťii vor avea ocazia s─â se bucure de un line-up impresionant de arti╚Öti ╚Öi trupe din ├«ntreaga lume, care vor urca pe scena principal─â pentru a oferi spectacole memorabile. De asemenea, festivalul va include ╚Öi zone de distrac╚Ťie, activit─â╚Ťi ╚Öi concursuri, pentru a men╚Ťine participan╚Ťii activi ╚Öi entuziasma╚Ťi ├«n timpul ├«ntregii experien╚Ťe.

Costine╚Ötiul, cu plaja sa larg─â ╚Öi nisipoas─â ╚Öi apele sale cristaline, va oferi un cadru perfect pentru acest eveniment. Cu muzic─â bun─â, cocktailuri r─âcoritoare ╚Öi o atmosfer─â de vacan╚Ť─â, participan╚Ťii vor putea s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bucure de experien╚Ťa de festival.

Festivalul Beach, Please! este un eveniment unic ╚Öi excitant, care nu trebuie ratat de niciun fan al muzicii ╚Öi culturii urbane. Cu o reducere de 25% la biletele achizi╚Ťionate ├«n perioada de presale, acesta este momentul ideal pentru a-╚Ťi asigura prezen╚Ťa la festival ╚Öi pentru a-╚Ťi crea amintiri de neuitat pe plaja Costine╚Öti ├«n vara anului 2024.

eVOUCHER
Logo