Recomandat

Abonament VOYO – 1 lun─â gratuit

VOYO

Vara anului 2024 aduce cu ea nu doar zile ├«nsorite ╚Öi vacan╚Ťe de neuitat, ci ╚Öi un eveniment sportiv a╚Öteptat de milioane de fani din ├«ntreaga lume: UEFA EURO 2024. Pentru a v─â bucura de toate momentele spectaculoase ale acestui campionat, VOYO vine cu o ofert─â de nerefuzat – abonamentul pentru dou─â luni, cu o lun─â gratuit─â!

Prin aceast─â ofert─â, beneficia╚Ťi de un discount generos de 33%, ceea ce ├«nseamn─â c─â ve╚Ťi pl─âti echivalentul a doar 2,66 ÔéČ pe lun─â + TVA. Aceasta este ╚Öansa perfect─â de a urm─âri toate meciurile preferate f─âr─â a v─â face griji ├«n privin╚Ťa costurilor.

Abonamentul VOYO include acces la toate meciurile UEFA EURO 2024. Nu ve╚Ťi rata niciun gol, nicio parad─â spectaculoas─â ╚Öi niciun moment de suspans de la acest turneu de elit─â. Mai mult, ve╚Ťi avea acces la 70 de canale TV LIVE, inclusiv TVR1, care va difuza Olimpiada de la Paris 2024. A╚Öadar, dup─â EURO, ve╚Ťi putea urm─âri ╚Öi cele mai importante momente ale Jocurilor Olimpice.

VOYO ofer─â con╚Ťinut premium pentru toat─â familia: filme, seriale, emisiuni ╚Öi multe altele, toate disponibile f─âr─â reclame, pentru o experien╚Ť─â de vizionare ne├«ntrerupt─â ╚Öi pl─âcut─â. Platforma este disponibil─â pe multiple dispozitive, fie c─â prefera╚Ťi s─â urm─âri╚Ťi meciurile pe telefon, computer, smart TV sau tablet─â. VOYO este la ├«ndem├óna dumneavoastr─â oriunde ╚Öi oric├ónd.

Pentru doar 8 ÔéČ + TVA, ave╚Ťi acces la toate aceste beneficii ╚Öi pute╚Ťi anula abonamentul oric├ónd, f─âr─â penalit─â╚Ťi. Este o ofert─â flexibil─â, creat─â special pentru confortul ╚Öi satisfac╚Ťia utilizatorilor.

VOYO nu este doar despre vizionare, este despre a tr─âi fiecare moment la intensitate maxim─â, al─âturi de familie ╚Öi prieteni. Este despre a fi ├«mpreun─â, chiar ╚Öi atunci c├ónd suntem la distan╚Ť─â, uni╚Ťi de pasiunea pentru sport ╚Öi divertisment de calitate. Nu rata╚Ťi ocazia de a fi parte din aceast─â experien╚Ť─â unic─â ╚Öi de a tr─âi la maxim fiecare meci al UEFA EURO 2024. Abona╚Ťi-v─â acum la VOYO ╚Öi bucura╚Ťi-v─â de o lun─â gratuit─â, al─âturi de un discount substan╚Ťial ╚Öi o multitudine de avantaje exclusive.

VOYO v─â aduce meciurile, competi╚Ťiile ╚Öi divertismentul preferat direct la dumneavoastr─â acas─â. Nu l─âsa╚Ťi aceast─â ofert─â s─â treac─â pe l├óng─â voi! Activa╚Ťi acum abonamentul de 2 luni ╚Öi primi╚Ťi o lun─â gratuit─â, totul la un pre╚Ť excelent de 2,66 ÔéČ/lun─â + TVA. ├Ämpreun─â, facem din UEFA EURO 2024 o experien╚Ť─â memorabil─â! Bucura╚Ťi-v─â de meciuri, distrac╚Ťie ╚Öi momente de neuitat, doar cu VOYO!

eVOUCHER
Logo